Gå til sidens hovedinnhold

- Trodde ankelen brakk

Men etter én måned med skade, er Christian Grindheim klar for kamp igjen.

- Det knaste, sier Christian Grindheim til Nettavisen.

- Jeg trodde at ankelen var brukket. Jeg brakk jo foten da jeg spilte for Vålerenga en gang. Det føltes ganske likt, legger han til.

Ute én måned
Den norske landslagsspilleren snakker om europacupkampen mot Hertha Berlin 22. oktober. Da smalt det altså i ankelen etter en voldsom takling bakfra, og Grindheim fryktet det verste.

- Men rett etter kampen så var det ikke så vondt. Heldigvis var det heller ikke noe brudd, sier han.

Uansett var han satt ut av spill i én måned. Han har måttet stå over fire Heerenveen-kamper, og mistet også landskampen mot Sveits.

- Men nå er jeg klar igjen. Jeg har fått trent godt, og er tilgjengelig til kampen mot Ajax i helga. Så er det opp til treneren å avgjøre om jeg kommer inn. Vi har jo vunnet to kamper på rad, og det er jo noe som heter «Never change a winning team».

5. plass?
Heerenveen ligger på 11. plass etter 13 kamper i Nederland, men Grindheim sikter fortsatt høyt.

- Det er nok bare å drite i topp-4. Ajax, PSV Eindhoven og Twente har startet bra. Feyenoord også. Og AZ kommer nok etter hver. Men vi bør ha som mål å karre oss til en europacupplass. En 5. plass bør i alle fall være målet.

Det blir imidlertid en tøff bortekamp mot Ajax søndag. Ajax har nemlig spilt 19 kamper i årets sesong, og kun tapt to. Det ene tapet kom imidlertid i forrige kamp.

- Vi møter nok et revansjesugent Ajax-lag, fastslår Grindheim spent.

Her ser du tabellen i Nederland.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Kommentarer til denne saken