RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: hesteguiden.com

Trodde de hadde vunnet 38 millioner

Trøstegevinsten ble "bare" på 2,2 millioner kroner

Under lørdagens V75-stevne på Biri, trodde en kameratgjeng de hadde fått kloa i jokerpotten til Norsk Rikstoto. Jokerpotten er i øyeblikket på 38 millioner kroner og utløses dersom kun en kupong har sju rette i V75-veddemålet.

Overraskelser i kø
Etter seks løp i lørdagens V75 stod det kun 35 kuponger igjen med seks rette, og når sjettevalget og outsideren Mamie's Mustique skar mållinjen som vinner i den sjuenden avdelingen, var det mange som trodde Jokerpotten ville bli utløst.

Det viste seg imidlertid at to kuponger kom seg helskinnet gjennom V75-7, og dermed ble utbetalingen for sju rette kr 2 022 109. For seks rette ble utbetalingen 7 845 kroner og fem rette 332 kroner.

Vil du være med å kjempe om de store gevinstene? Kjøp en andelskupong her

For en kameratgjeng på fire fra Larvik ble det nesten en "nedtur" å få sju rette.

- Jeg var ganske sikker på at vi var de eneste som hadde sju rette og at over 38 millioner var "på vei" på konto. Men etter å ha summet meg meg litt er det jo formidabelt å vinne over 2,2 millioner kroner også, sier arkitekten bak kupongen til www.rikstoto.no . Nøkkelen til suksessen var at vi fikk med sjuendevalget Kendrick J.R. i V75-1 på kun to hester, og at vi spilte banker på andrevalget Osingen i V75-5. Vi hadde faktisk tålt at lørdagens eneste favoritt, Hitchcock, hadde tapt sitt løp.

Således er Jokerpotten fortsatt inntakt og allerede lørdag er det fortsatt mulig å vinne 38 millioner under V75-løpene på Forus, siden Jokerpotten lever i beste velgående.

Hver dag kan du kjøpe Nettavisens eksperttips til de norske travkjøringene eller du kan kjøpe en Lyntoto i spillboksen under og du trenger ikke være registrert for å spille.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere