Gå til sidens hovedinnhold

Trodde de hadde vunnet 38 millioner

Trøstegevinsten ble "bare" på 2,2 millioner kroner

Under lørdagens V75-stevne på Biri, trodde en kameratgjeng de hadde fått kloa i jokerpotten til Norsk Rikstoto. Jokerpotten er i øyeblikket på 38 millioner kroner og utløses dersom kun en kupong har sju rette i V75-veddemålet.

Overraskelser i kø
Etter seks løp i lørdagens V75 stod det kun 35 kuponger igjen med seks rette, og når sjettevalget og outsideren Mamie's Mustique skar mållinjen som vinner i den sjuenden avdelingen, var det mange som trodde Jokerpotten ville bli utløst.

Det viste seg imidlertid at to kuponger kom seg helskinnet gjennom V75-7, og dermed ble utbetalingen for sju rette kr 2 022 109. For seks rette ble utbetalingen 7 845 kroner og fem rette 332 kroner.

Vil du være med å kjempe om de store gevinstene? Kjøp en andelskupong her

For en kameratgjeng på fire fra Larvik ble det nesten en "nedtur" å få sju rette.

- Jeg var ganske sikker på at vi var de eneste som hadde sju rette og at over 38 millioner var "på vei" på konto. Men etter å ha summet meg meg litt er det jo formidabelt å vinne over 2,2 millioner kroner også, sier arkitekten bak kupongen til www.rikstoto.no . Nøkkelen til suksessen var at vi fikk med sjuendevalget Kendrick J.R. i V75-1 på kun to hester, og at vi spilte banker på andrevalget Osingen i V75-5. Vi hadde faktisk tålt at lørdagens eneste favoritt, Hitchcock, hadde tapt sitt løp.

Således er Jokerpotten fortsatt inntakt og allerede lørdag er det fortsatt mulig å vinne 38 millioner under V75-løpene på Forus, siden Jokerpotten lever i beste velgående.

Hver dag kan du kjøpe Nettavisens eksperttips til de norske travkjøringene eller du kan kjøpe en Lyntoto i spillboksen under og du trenger ikke være registrert for å spille.