Gå til sidens hovedinnhold

- Trodde han hadde lagt opp

Frode Andresen får både kjeft og støtte. Hva mener du?

Tirsdag fikk Frode Andresen (36) beskjed om at han ikke kommer til OL i Vancouver, i hvert fall ikke som skiskytter.

- Man blir så sjokkert at man nesten ikke vet hva man skal si. At hele laget skulle bli tatt ut nå, var det ingen som hadde trodd. Ingen kunne se dette komme, sa Andresen til Nettavisen – og fyrte av flere kraftsalver mot landslagsledelsen.

Han er ikke først om fremst kritisk til hvilke utøvere som er tatt ut, men at uttaket kom så tidlig.

Les også: - Det de har gjort, er ikke pent

Reaksjonene har ikke latt vente på seg – heller ikke blant Nettavisens lesere. Men folkets røst er langt fra enstemmig.

- Slutt å syte
Frode Andresen får alt fra totalslakt til full støtte, og det samme gjør landslagsledelsen.

- Jeg trodde faktisk at han hadde lagt opp jeg! Det er riktig å satse på de yngre kontra de eldre når resultatene er relativt like. Alle vet jo at verken de mest urutinerte unggutta eller Andresen ville tatt noen medalje i OL så la de unge komme til å få erfaringen som er viktig, mener Erik.

- Slutt å syte! Hva har du prestert i løypa i det siste? Jeg har ikke lagt merke til deg der! Ta det som en mann og slutt med de der patetiske bortforklaringene, skriver Aarsund.

- Skandale
Andresen blir også utsatt for lite flatterende karakteristikker, men han får også støtte.

- Man må gi alle sjansen uansett hvor godt likt de er. Å ta ut en tropp i desember er rett og slett SKANDALE, fastslår Tomas.

- Helt enig med Andresen. Hvorfor er uttaket gjort nå? Blir Halvard Hanevold noe bedre av å komme til OL selv om han bare leverer 28. plasser i januar? Burde helt klart holdt en plass ledig. Dette er toppidrett. Argumentet må jo være at de som faktisk da, i januar, klarte å prestere, ville være de som var best rustet til å prestere under press også i OL, skriver Gaddy.

Diskusjonen kommer neppe til å legge seg med det aller første.

Du kan fortsatt si din mening her!

Det som er sikkert, er at Frode Andresen ikke kommer til OL. Det gjør derimot Ole Einar Bjørndalen, Emil Hegle Svendsen, Lars Berger, Halvard Hanevold, Alexander Os og Tarjei Bø.

Sjekk siste vintersportsnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!