Gå til sidens hovedinnhold

Trodde han skulle til Brann

Armend Alimi (21) sa han var i forhandlinger med Brann. Det hadde nemlig manageren i hans egen klubb fortalt ham.

(iBergen.no) Lørdag i romjulen meldte det makedonske nettstedet macedonianfootball.com at FK Milano Kumanovo-spilleren, Armend Alimi, var i forhandlinger med Brann. U-21-landslagsspilleren la heller ikke skjul på at han ville spille for Brann neste sesong.

- Det er store sjanser for at jeg fortsetter karrieren min i Norge, i Brann Bergen. Forhandlingene går bra, og hvis vi blir enige om de økonomiske betingelsene og en del andre betingelser vil jeg mest sannsynlig komme til å spille der, sa 21-åringen til nettstedet for en liten uke siden.

Ukjent for Brann
Da Branns sportssjef, Roald Bruun-Hanssen, fortalte til at han aldri hadde hørt om Alimi var forvirringen total.

- Ukjent for meg, sa Bruun Hanssen til iBergen.no tidligere denne uken.

Skylder på manageren
Kilder iBergen.no har vært i kontakt med i Makedonia sier at det var FK Milano Kumanov-manager Bilbil Sokoli som fortalte Alimi at de forhandlet med Brann om en kontrakt. Nå beskylder Alimi sin egen manager for å fare med løgn.

I sommer meldte Macedonianfootball.com at flere lag fra større europeiske ligaer hadde vist interesse for Alimi. Tsjekkiske SK Dynamo Ceske Budejovice la inn bud, men heller ikke den gang ble utenlandsdrømmen realisert for midtbanespilleren som fylte 21 år i desember.

Les flere nyheter på iBergen.no.

Kommentarer til denne saken