Gå til sidens hovedinnhold

- Trodde ikke Myggen var Jesus

Start-spiller Jesper Mathisen overrasket over hvor populær Erik Mykland er.

SØR ARENA (Nettavisen): – Stadion eksploderte jo da Myggen kom på banen. Jeg trodde ikke Myggen var Jesus, men du kan jo begynne å lure, ler midtstopperen etter Myggen sitt comeback i 5-1 seieren mot Sandnes Ulf søndag kveld.

– Jeg fikk frysninger på ryggen, og gikk bare og lo for meg selv i en halvtime. Det var utrolig artig å se ham spille igjen, ler Christer Kleiven som fikk gleden av å spille 20 minutter på Starts midtbane sammen med Myggen, før han selv ble byttet ut.

Les også:Myggen: - Enormt press

Kleiven var bare ett år gammel da Myggen debuterte for Bryne i 1989. Jesper Mathisen var syv år gammel da Myggen spilte VM-sluttspill for Norge i USA-VM i 1994.

– Det er vanvittig stort bare å sitte ved siden av ham i garderoben. Det er så utrolig gøy å få spille sammen med ham at jeg ikke kan få sagt det nok, sier Mathisen.

– Han er jo egentlig ganske lik oss. Han har glidd rett inn i troppen, og er like barnslig som resten av gjengen. Så ser han jo ut som han er like gammel som oss også, ler Kleiven.

– Men vi må passe på så det ikke blir for mye skryt. Da kommer han til å miste bakkekontakten, ler Start-unggutta.

– Hva kan dere lære av Myggen?

– Alt, rett og slett alt. Det han gjør med ballen er langt utenfor vår rekkevidde. Han er en stor mann på alle måter, sier Mathisen.

Her får du flere fotballnyheter
Klikk her for full oversikt over sportsnyhetene

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Reklame

Påskeegg 2021: Dette er våre favoritter

Kommentarer til denne saken