MOLDE – AALESUND 1–1 (2-2 e.e.o. /4-5 e.str.):

ULLEVAAL STADION (Nettavisen): Først fikk han gult kort etter å ha holdt Magne Hoset før pause. Da han stoppet en Molde-overgang ved å dra ned Vegard Forren fem minutter ut i andre omgang, var det ingen vei utenom – rødt kort for Aalesunds midtbanekriger Fredrik Carlsen.

Han gikk rett forbi benken og inn i garderoben.

– Hadde ødelagt alt
– Da tenkte jeg at jeg hadde ødelagt alt for laget. Jeg hadde noen tunge minutter for meg selv i garderoben. Men da jeg kom ut av garderoben, etter en kjapp dusj, så jeg at det sto 1–1. Da fikk jeg igjen troen på seier, sier Carlsen til Nettavisen.

For bare noen minutter etter utvisningen, satte Glenn Roberts inn utligningen – og derfra og ut var det faktisk en jevn batalje på Ullevaal.

– Jeg visste jo at gutta ville brette opp ermene. Jeg er veldig stolt av dem og må si tusen takk til dem, sier Carlsen.

– Ville så gjerne vinne
Han satt på tribunen resten av omgangen og ekstraomgangene, men kom ned og fikk stå ved siden av benken under straffesparkene.

– Dette var helt fantastisk! Det viser virkelig hva som bor i dette laget, sier Carlsen, før dommer Kristoffer Helgerud kommer bort for å si noen ord:

– Det gikk jo bra – jeg måtte jo vise deg ut, sa dommeren til Aalesund-spilleren med Nettavisen som vitne – og unge Carlsen tok ikke til motmæle mot det.

– Jeg mistet hodet litt på den andre situasjonen – det var ikke overtenning, jeg ville bare så gjerne vinne, sier Aalesund-spilleren.

PS! Fredrik Carlsen vant også cupgull med Vålerenga i fjor, etter å ha spilt de to første kampene i norgesmesterskapet. Det er usikkert om han drar tilbake til Vålerenga eller fortsetter i Aalesund neste sesong.

Sjekk siste fotballnytt her
Sjekk siste sportsnytt her