RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Trolig comeback for Steinlager

Sist oppdatert:
Han har ikke startet siden han gikk skadet av banen etter elitloppsfinalen for snart to år siden. Nå er Steinlager imidlertid ikke langt fra et comeback.

Steinlager har nå stått på stall Goop en stund.

- Det merkes at han har bevart løpslysten, og dersom hesten holder seg skadefri blir det superinteressant fremover, sier Olle Goop, til kanal75.

I 2005 tok Steinlager en bejublet seier i Elitloppet for sin trener Per Oleg Midtfjeld. Året etterpå ble han fjerde i finalen og skadet seg samtidig så alvorlig i et gaffelbånd at karrieren var over.

Les mer om trav på Nettavisens travmagasin.

Store penger på gang? Sjekk våre eksperttips og spill kveldens V65 her.

Steinlager fungerte som avlshingst i ett år før eieren besluttet å forsøke å få han til start igjen. Etter opptrening testet Olle Goop verdensstjernen på Axevalla i høst, men etter det treningsarbeidet fikk Steinlager igjen en liten reaksjon. Nå ser mangemillionæren dog ut til å være på rett vei.

- Han har blitt trent i vår vannmaskin her på gården i to måneder. Tirsdag testet jeg han i et første hurtigjobb på rettbanen. Hesten kjentes veldig fin i 1.30-tempo, og travet bra. Til tross for at han er 10 år merkes det at han fortsatt har løpslysten.

- Jeg håper og tror at han kan gå prøveløp om en måned dersom hesten fortsetter å være frisk. Jeg synes at han kjennes såpass sterk og reel allerede nå. Det kjennes helt klart at det er noe aldeles ekstra å kjøre han. Vi får virkelig håpe at han holder seg skadefri, for da blir det superinteressant fremover, sier Olle Goop.Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere