RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø brøt forbannelsen

Foto: RUNE STOLTZ BERTINUSSEN (Scanpix)
Sist oppdatert:
Tromsø hadde aldri slått Odd Grenland i Skien. Lars Iver Strand ryddet spøkelset ut av skapet.

SKAGERAK ARENA (TV2 Nettavisen): ODD GRENLAND – TROMSØ 0-1:

- Vi brøt en forbannelse her i dag, og det var utrolig godt å endelig få med seg tre poeng fra Skien. Vi var godt forberedt, og jeg synes det var et mer balansert Tromsø-lag vi så på bortebane i dag enn tidligere, sier Tromsø-trener Steinar Nilsen etter kampslutt.

- Prikkfritt defensivt
Odd Grenland var det førende laget gjennom hele kampen, men klarte aldri å omsette sjansene i scoringer. Tromsø skapte nesten ingenting bortsett fra scoringen. Likevel holdt det altså til seier etter Strands scoring fra skrå vinkel etter syv minutter.

- Jeg synes vi gjør en prikkfri defensiv jobb, selv om vi burde være flinkere til å utnytte overgangsmulighetene våre. Vi visste at dette var en vanskelig bortekamp og jeg gir all honnør til gutan for innsatsen. Dette var en velsmakende seier, sier Nilsen.

Laber stemning
I Odd-leiren var stemningen naturlig nok noe mer laber etter at laget produserte mer enn nok sjanser til å vinne kampen.

- Vi får dessverre ikke uttelling selv om vi er gode spillmessig. Vi gjør for enkle feil innenfor 16-meteren i begge ender av banen, konkluderer Odd-trener Gaute Larsen.

Med unntak av kampen mot Aalesund har det blitt sparsomt med scoringer på skienslaget så langt, men Larsen vil fortsatt ikke si at laget har et spissproblem.

Kollektivt problem
- Jeg vil ikke skylde på enkeltspillere og ser manglende scoringer som en kollektiv utfordring. Vi produserer massevis av sjanser, så det føles veldig urettferdig med tap her i dag. Slikt skaper frustrasjon i den situasjonen vi er i, sier Larsen.

Trenerkompanjong Arne Sandstø klarte også å finne noe positivt i banespillet, men også han savner naturlig nok scoringer.

- Vi må bedre effektiviteten og må terpe ned til den minste detalj på trening. Jeg synes spillet viser at vi er kapable til å ta poeng fra hvem som helst, men vi må gjøre ting enklere foran mål, avslutter Sandstø.

Se høydepunkter fra kampen i videovindu øverst på siden.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere