RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Kyrre Lien (Scanpix)

Tromsø kommer ikke hjem

Sist oppdatert:
- Aner ikke når vi kan være hjemme, sier Tromsø.

13.35.

Da skulle Tromsø-spillerne landet i Tromsø igjen torsdag ettermiddag.

I stedet satt de da på bussen mellom Kristiansand og Oslo, etter å ha sittet på bussen hele dagen etter at de spilte 1-1 borte mot Viking i Stavanger onsdag kveld.

Flystansen over Norge skaper nemlig problemer for Tippeliga-overraskelsene.

På tur
- Nei, vi aner ikke når vi er i Tromsø igjen, men bestemte oss for å i alle fall komme oss nærmere Tromsø. Derfor sitter vi nå i buss. Vi stoppet i Kristiansand, men skal videre til Oslo og overnatte der til fredag. Så har vi booket et fly fredag morgen - hvis det går da, sier sportslig leder Morten Kræmer til Nettavisen.

- Hvis ikke, så får vi se på alternativene. Vi kan ta tog til Narvik, og komme oss videre derfra, eller rett og slett kjøre opp. Akkurat nå lar vi imidlertid tiden jobbe litt for oss. Vi håper det løser seg, sier han.

Søndagens kamp mot Sandefjord kan bli utsatt. Dette fordi Sandefjord møter Vålerenga torsdag kveld, og muligens sliter med å komme seg oppover.

- Men før vi hører noe annet, så forbereder vi oss på at det blir kamp.

- Uaktuelt å kjøre buss
Det gjør imidlertid ikke Sandefjord. Går ikke flyene, setter de seg ikke på busen for å komme seg til Afheim.

- For oss er det ikke aktuelt å sitte i et bussete i 24 timer før en kamp. Det er rett og slett ikke sportslig forsvarlig, sier Øystein Ulsnæs til Sandefjords Blad.

PS. Hvorfor kan ikke Tromsø møte Sandefjord i Sandefjord nå, spør du kanskje, de passerer jo i buss torsdag ettermiddag, likevel? Vel, det har Norges Fotballforbund satt en stopper for. Kampen spilles i Tromsø søndag. Eller så blir den utsatt.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere