RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø rotet bort ledelsen

Sist oppdatert:
Tromsø tok en sjokkledelse i København, men danskene slo tilbake godt hjulpet av kveldens dommer.

FC KØBENHAVN – TROMSØ 2-2:

Tromsø kontret FC København i senk, og gikk opp i en overraskende 2-0-ledelse i løpet av kampens første 33 minutter. Karim Essediri scoret begge målene for ”Gutan”.

FC København hadde ballen mest, og presset Tromsø bakover på banen og reduserte fortjent ved Sibusiso Zuma. Zuma stakk seg mellom tre Tromsø-forsvarere og fikk pirke ballen mellom bena på Knut Borch.

Mot slutten av omgangen var tomålscorer Essediri nær ved å sende Tromsø til pause med 3-1. TIL-spissen var helt alene med FCK-keeper Balazs Raboczki, men snublet i egne bein før han skulle skyte.

Dommeren i fokus
I andre omgang skulle dommeren komme i fokus. Lars Iver Strand var på vei inn i feltet fra skrått hold og ble tydelig dratt i trøya av FCK-backen. Istedet for et korrekt idømt straffespark fikk Lars Iver Strand gult kort for filming.

Midtveis ut i andre omgang handset Janne Hietanen, da ballen var på vei inn i Tromsø-buret og ble korrekt utvist. Han forlot banen uten protester og Álvaro Santos fintet ut Knut Borch fra straffemerket.

Med ti mann på banen skiftet kampen noe karakter. Tromsø ble liggende lavt på banen og FCK hadde drøssevis av muligheter til å avgjøre for danskene. Noe seiersmål kom imidlertid aldri og Tromsø skal tross alt være fornøyd med ett poeng ut ifra spill og sjanser.

Fornøyd TIL-trener
- Dette er langt ifra det vi hadde forventet. I andre omgang kjører vi over de og bør avgjøre. Vi har slitt med å omsette sjansene våre i hele år, sa FC Københavns Magne Hoset til TVNorge etter kampen.

- Det er klart 3-1 er bedre enn gult kort, as Tromsøs hovedtrener Otto Ulseth til TVNorge.

Han var enig i at Lars Iver Strand skulle vært tildelt straffespark.

- Men jeg er godt foprnøyd med resultatet, sa hovedtreneren.

TV 2 Nettavisen kommer tilbanke med mer

FC København ligger på 2. plass i gruppe 2 etter fire kamper spilt. Tromsø ligger sist med to poeng.

Vi fulgte dagens kamper i Royal League:

FC København - Tromsø 2-2 slutt

Halmstad - Odense 2-1 slutt

IFK Gøteborg - Brøndby 3-0 slutt

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere