RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø sier foreløpig nei til Blackburn

Sist oppdatert:
Tromsø sier foreløpig nei til Blackburns bud på stjerneskuddet Morten Gamst Pedersen. Men klubben utelukker ikke et snarlig salg av landslagsspilleren.

Daglig leder Bjørn Tore Markussen i Tromsø bekrefter at Blackburn har kommet med et bud. Tromsø er i utgangspunktet fornøyd med tilbudet Blackburn har lagt frem, men nordlendingene har likevel avvist budet.

Tromsøs forhandlingsutvalg behandlet Blackburns bud på Gamst Pedersen søndag kveld.

- I sin foreliggende form er ikke tilbudet akseptert, men utvalget er kommet til at det kan være et godt grunnlag for videre forhandlinger. Dette innebærer at det er en viss mulighet for at overgangen kan gå i orden dersom Blackburn viser forhandlingsvilje, opplyser Tromsøs daglige leder Bjørn Tore Markussen.

Han sier likevel at det er en lang vei å gå før Morten Gamst Pedersen blir Blackburn-spiller.

- I media har det nærmest fremstått som om Morten Gamst Pedersen er klar for Blackburn. Det stemmer ikke, sier Bjørn Tore Markussen til TV 2 Nettavisen.

Nytt utkast oversendt
Tromsø har søndag kveld vært i kontakt med Blackburn, og vil sende et nytt forslag over til Lancashire i løpet av kvelden.

- Oppfattes dette som konstruktivt av motparten, ligger det an til sluttforhandlinger i nær framtid, opplyser Markussen til Tromsøs hjemmeside.

Tromsø vil fremdeles ikke ut med størrelsen på budet de har mottatt fra Blackburn.

- I denne forhandlingsfasen vi er i nå ønsker vi å holde dette internt foreløpig. Vi ønsker ikke å gå inn på budets størrelse nå, sier Bjørn Tore Markussen.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere