RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tromsø vurderer United-ving

Foto: Tor Richardsen/Scanpix
Sist oppdatert:
Ole Gunnar Solskjær vil hjelpe tippeligaklubben.

Tirsdag kunne Tromsø avsløre at den tidligere Manchester United-treneren Mark Dempsey var ansatt i en 3-åring prosjektstilling på Alfheim. Nå ser det ut til å komme mer ut av kontakten mellom de to klubbene.

TIL-trener Per-Mathias Høgmo bekrefter torsdag overfor Nordlys at det også kan bli aktuelt å leie inn en spiller den engelske storklubben. Det er uklart hvem som kan være aktuell, men det er trolig snakk om en ving.

Tromsø har nemlig jaktet en ny høyrekant i lengre tid, og Høgmos gode relasjoner til Ole Gunnar Solskjær skal være hovedgrunnen til at klubben nå ser ut til å finne en kompetent løsning på problemet.

- Ja, jeg har snakket med Ole Gunnar om hva som kan være ledig på markedet. Vi har sjekket et par mulige navn i United, forteller Høgmo om den pågående spillerjakten.

Et navn som blir nevnt i forbindelse med Tromsø, er vingen Lee Martin. Spilleren er en del av Solskjærs reservelag, og blir beskrevet som en lynrask kantspiller full av energi.

Høgmo ønsker imidlertid ikke å kommentere aktuelle navn.

Tromsø-treneren understreker også klubben jobber bredt med å få på plass en ny høyrekant før sesongstart – og at United-spilleren bare er en av flere muligheter.

- Men vi kan ikke vente til etter sesongen i England. Vi må ha en avklaring før 15. mars, vi har en deadline der.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere