Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø rotet bort seieren

Tromsø ledet 2-0 og hadde full kontroll mot byrival TUIL. Men kampen endte til slutt uavgjort.

TROMSØ - TROMSDALEN 2-2: Tromsøs kaptein Ole Martin Årst sendte Tromsø i ledelsen 1-0 allerede etter 12 minutters spill av tirsdagens treningskamp. Servitør var stortalentet Ruben Yttergård Jenssen.

I det 38. minutt dukket samme mann opp og satte inn 2-0, nok en gang etter forarbeid av Jenssen.

Men så sprakk nullen for Ivar Morten Normarks menn. Den tidligere Tromsø-junioren Eirik Yndestad reduserte et par minutter før pause. 12 minutter før slutt fastsatte tidligere Tromsø-spiller Espen Minde sluttresultatet til 2-2.

- Vi spilte en veldig bra førsteomgang, mens det var dårligere i andre. Vi byttet åtte mann i pausen, fordi alle skulle få matchtrening. Det er nok noe av årsaken til at vi ikke holder ledelsen inn, oppsummerer Tromsøs sportssjef Steinar Nilsen til TV 2 Nettavisen like etter kampslutt.

Årst i scoringsform
Han gledet seg mest over at fjorårets toppscorer Ole Martin Årst ikke har glemt veien til nettmaskene.

- Det ser veldig bra ut med Årst. Han spiller bare en omgang og scoret to mål. Men også unggutten Ruben Yttergård Jenssen var positiv, sier Nilsen, som i fjor reddet Tromsø fra nedrykk fra trenerstolen.

Nilsen utelukker ikke at Tromsø forsterker stallen ytterligere før overgangsvinduet stenger 31. mars.

- Det kan fort bli en ny spiller eller to, men når det er sagt har vi en spillergruppe vi er veldig fornøyd med, poengterer han.

- Fremdeles litt å gå på
Tromsøs neste kamp er mot Lyn i Skarphallen kommende fredag.

- Vi har fremdeles litt å gå på, men føler på mange måter vi ikke er langt fra der vi skal være på dette tidspunktet før seriestarten, konstaterer Tromsøs sportssjefen.

Reklame

Tilbud: Nå får du 15 GB til kun 299 kroner i måneden