Gå til sidens hovedinnhold

Tromsø-stjerner i slåsskamp

Barket sammen på treningsfeltet.

Tromsø-spillerne Sead Ramovic og Helge Haugen skal ha havnet i skikkelig klammeri under spilldelen av lagets trening fredag. Det er Bladet Tromsø som melder dette.

De to spillerne skal ha delt ut flere slag mot overkroppen på hverandre før det hele ble roet ned av lagkamerater og støtteapparat.

- Dette er helt uproblematisk, og spillerne har skværet opp seg imellom. Denne saken er vi ferdige med nå, sier assistenttrener Agnar Christensen.

Foranledningen til slagsmålet skal være at Sigurd Rushfeldt fikk sette inn en retur fra Ramovic upresset. Keeperen skrek ut i frustrasjon overfor Haugen, som ikke var spesielt enig i kritikken.

- De krangler om en ball, der Sead mener at Helge burde ha fulgt løpet. Det er slikt som skjer på en fotballtrening, der det ofte kan bli noen opphetede situasjoner, mener Christensen.

Assistenttreneren og de to spillerne hadde en samtale etter episoden, og både Ramovic og Haugen tar selvkritikk etter det som skjedde.

- Uansett hva som skjer skal vi ikke skylde på at vi er slitne. Ting som dette skal ikke skje, og vi må klare å kontrollere oss bedre. Men denne saken er vi ferdige med, sier Haugen.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Vil du ha sportsnyheter tilsendt på mobilen? Send SPORT START til 1930. Tjenesten koster 2,- per melding.

Les sportsnyheter på mobilen: Send NETT til 1930 (gratis bokmerke).

Kommentarer til denne saken