*Nettavisen* Sport.

Tromsø tok viktig steg i bunnstriden med ny seier over Ranheim

 

JUBELSCENER: Tromsø scoret fire ganger og sikret seg en uhyre viktig seier hjemme mot Ranheim. Foto: Rune Stoltz Bertinussen (NTB scanpix)

Overbeviste foran mål og forlenget Ranheims rekke uten poeng i innbyrdes møter.

TROMSØ - RANHEIM 4-2:

Tromsø tok et viktig steg bort fra nedrykkstriden i Eliteserien med fire scoringer og hjemmeseier mot Ranheim søndag kveld.

Dermed har TIL vunnet fire av fire kamper mot Svein Maalens gutter i Eliteserien.

Den finske duoen Juha Pirinen og Onni Valakari ordnet de to første scoringene på Alfheim, før Aleksander Foosnæs reduserte for Ranheim på overtid av første omgang, assistert av tidligere Tromsø-spiller Mushaga Bakenga.

Magnus Andersen økte TILs ledelse tidlig i den andre omgangen, og da Runar Espejord sørget for 4-1 allerede etter 55 minutter var den viktige trepoengeren så godt som sikker for hjemmelaget.

Et selvmål av Jostein Gundersen midt i andreomgangen ga Ranheim litt av håpet tilbake. Trønderne kom dog ikke nærmere et resultat som ville gitt dem poeng i den tette bunnstriden.

Ranheim ligger nederst på tabellen i Eliteserien med 24 poeng, ettersom bunnrivalene Mjøndalen, Sarpsborg 08 og Strømsgodset alle fikk med seg uavgjort i sine kamper.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.