Tromsø vil ha Normark

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)

Per-Mathias Høgmo kan være på vei bort fra Tromsø. Nå har TIL spurt Ivar Morten Normark om han er interessert i trenerjobben dersom den blir ledig.

20.09.04 08:51

Per-Mathias Høgmo har vært ansvarlig for Olympiatoppens avdeling i Nord-Norge parallellt med jobben som Tromsø-trener. I juli ble det kjent at den tidligere sjefen for kvinnelandslaget skal inn i en mer sentral stilling i Olympiatoppen.

Den gang sa toppidrettssjef Jarmel Aambø til Bladet Tromsø at dette var en stilling som lar seg kombinere med jobben som Tromsø-trener, men mandag skriver VG at Høgmo teller på knappene om han skal benytte seg av klausulen som gjør at han kan hoppe av etter ett åt dersom andre interessante jobbtilbud skulle dukke opp.

Ifølge avisen har sesongens store overraskelseslag allerede ha spurt Aalesund-trener Ivar Morten Nordmark om han kan tenke seg jobben på Alfheim dersom den blir ledig.

- Dette har jeg ingen kommentar til. Jeg ønsker ikke å gi meg ut på noen som helst spekulasjoner, sier Normark til VG.

Tromsø hadde sjansen til å komme á poeng med Rosenborg, men rotet bort den muligheten med 0-1 hjemme for Lyn. Aalesund på sin side vant 2-1 borte mot Vard, og synes å ha stø kurs tilbake til Tippeligaen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.