*Nettavisen* Sport.

Trond Olsen klar for LSK

Bodø/Glimts Trond Olsen (21) er klar for Lillestrøm etter årets sesong.

13.06.05 18:40

Olsen skrev under for romerikingene forrige helg, men avtalen ble først offentliggjort mandag. Kantspilleren har skrevet under på en treårsavtale, men slutter seg i utgangspunktet først til LSK-stallen etter inneværende sesong.

Glimt er imidlertid villig til å slippe Olsen allerede 1. juli - hvis partene blir enige om en avtale som gjør det mulig.

- Trond Olsen gir oss dobbel dekning på venstrekanten. Vi har dobbel dekning på høyrekanten allerede, og fire spisser. Rosenborg har jo trippel dekning på alle plasser, men det begynner å bli brukbart for oss også nå, sier LSKs daglige leder, Frank Grønlund, til TV 2 Nettavisen.

- Trond Olsen hadde jo 70 kamper i eliteserien som 20-åring. Det må være noe der. Og han har kanskje godt av et skifte. Det er vel noe Glimt også har innsett siden de er villig til å slippe ham, sier Grønlund videre.

Neste uke møtes nettopp Bodø/Glimt og Lillestrøm. Kommer han på banen, vil Olsen fortsatt spille for Glimt i den kampen.

- Jeg har ikke tatt til stilling til hvordan Trond skal brukes mot Lillestrøm, om han skal på benken eller ikke være med. Dette er veldig nytt. Jeg skal innrømme at det er en litt spesiell situasjon, men vi har ikke akkurat flust med spillere. Og så lenge han har Glimt-kontrakt regner jeg med at han gir 100 prosent for oss, sier Glimt-trener Ola Haldorsen til TV 2 Nettavisen.

Olsen sa aldri fra til Glimt om at han hadde skrevet under for LSK, og nordlendingene fikk først beskjed om overgangen av Lillestrøm mandag.

Ifølge Glimt-treneren vil det imidlertid ikke få noen konsekvenser for kantspilleren.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.