Gå til sidens hovedinnhold

Tronds nye hverdag

SARAJEVO (TV 2 Nettavisen): Trond Andersen er på plass i ny klubb i Danmark og samtidig har han fått en helt ny hverdag på landslaget.

Trond Andersen har vært fast inventar under Nils Johan Semb. Ingen hadde spilt flere landskamper enn den tidligere moldespilleren siden Semb overtok, men foran privatlandskampen mot Skottland var han ikke engang i troppen.

-Det var egentlig greit nok at jeg ikke var med sist. Men det var jo fint å bli tatt ut til slutt da, sier han til TV 2 Nettavisen.

- Funket ikke

Da troppen ble tatt ut var han uten klubb, men det tok ikke lang tid før han var på plass i danske Aalborg. Nå føler han at ting begynner å ordne seg.

- Det ser bra ut. Jeg har fått et bra første inntrykk, men jeg merket at jeg kom til et lag som ikke fungerte, forklarer han.

Mot Skottland ble han kalt inn i troppen i siste liten og spilte andre omgang i den defensive midtbanerollen. Konkurrenten Brede Hangeland spilte fra start, og leverte en brukbar jobb. Nå håper Andersen at han selv viste nok til å få tillit mot Bosnia-Hercegovina.

-Brede spilte fra start sist og det er nok vi to som konkurrerer om den defensive midtbaneplassen. Vi har spilt litt hver på trening, så vi får se, sier han.

Reklame

Black Week hos Ekstralys: Gjør kupp på billykter, arbeidslys og xenonsett