Trondsen måtte ha nattevakt

Fredrikstad-spillerne Roger Risholt og Christian Petersen måtte vekke Tor Trondsen annenhver time gjennom to hele netter for å være sikre på at midtstopperen skulle våkne opp igjen.

16.04.04 13:37

Trondsen fikk en stygg smell under kampen mot Lillestrøm forrige helg. Han pådro seg hjernerystelse, og føler seg fortsatt tung i hodet. Han er dermed uaktuell til søndagens kamp mot Rosenborg. Avgjørelsen ble ifølge Fredriksstad Blad tatt etter at Trondsen ikke bestod en test på reaksjon, koordinasjon og hukommelse.

Trondsen har hatt hjernerystelser et par ganger før, og natten etter tapet mot Lillestrøm måtte Roger Risholt overnatte sammen med ham. For å være sikker på at han våknet igjen.

Redd for å forsove seg
- Jeg var litt redd og engstelig for å forsove meg. Man tenker jo ofte det verste, sier Risholt til TV 2 Nettavisen.

- Men det gikk greit. Jeg vekket ham klokka ett, tre, fem, sju og så klokka ni om morgenen. Jeg sov nesten ingenting den natta, men det var nok verre for Tor, legger han til.

- Fikk du fri fra trening mandag da?

- Nei. Vi hadde jo tapt dagen før, så jeg turte ikke spørre en gang. Så jeg sov nesten ingenting den natta, men var på både formiddags- og ettermiddags-treningen, sier Risholt.

Dagen etter overtok Christian Petersen jobben med å vekke Trondsen annenhver time.

Tar et skritt av gangen
- Hvor alvorlig var det?

- Det vet jeg ikke. Det er normal prosedyre at man skal vekkes annenhver time. Alternativet var å bli lagt inn på sykehus, sier Trondsen.

Han håper å være tilbake på treningsfeltet igjen neste uke.

- Jeg fikk meg en trøkk, og tenker selvfølgelig litt. Helsa må komme først. Det viktige nå er først å kunne gå. Så kan man begynne å tenke på å springe. Men etter en tung uke føler jeg meg bedre i dag. Jeg er fortsatt litt tung i hodet, og håper å kunne være tilbake igjen neste uke, sier han.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Mest lest på Sport

Annonsebilag