RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Arsenal kan slå Real

Han er selvfølgelig programforpliktet til det, Arsene Wenger.

Real Madrid og Arsenal møtes for første gang i historien når lagene står på hver sin banehalvdel i den første åttedelsfinalekampen 21. februar.

- Ideelt ville vi møtt dem senere, men det er problemet: du får ikke velge selv, sier Arsene Wenger, Arsenals manager, ifølge Reuters.

- Det er en vanskelig trekning, men overkommelig. Den er også spennende. Den første kampen vil avgjøre mye i forhold til hvem som går videre, tror franskmannen.

Real Madrid er som kjent et av Europas mektigste lag. Når det gjelder økonomiske muskler er det vel bare Manchester United og Chelsea som kan konkurrere.

- Man forventer at Madrid er bedre i februar enn nå, på grunn av kvaliteten på deres spillere og deres finansielle muligheter til å kjøpe en spillere eller to i januar, sier Wenger, og fortsetter:

- Jeg tror vi også vil være bedre i februar, ettersom våre spillere er unge og utvikler seg hele tiden. Jeg er trygg på at vi kan gå videre.

Arsenal gikk ubeseiret gjennom gruppespillet i Champions League, men har slitt litt i Premier League.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere