Det knyttes spenning til hva Haaland gjør til sommeren, ettersom at det spekuleres i at målmaskinen fra Bryne vil forlate Borussia Dortmund til fordel for en større klubb.

Siden overgangen fra Red Bull Salzburg har Haaland scoret 65 mål og levert 19 målgivende på 65 kamper for Dortmund. Denne statistikken svekker neppe interessen til noen av de største klubbene i Europa.

Les også: Kona om Schumacher: - Han er annerledes, men han er her

Allerede i sommer skal flere av verdens største klubber ha vist interesse for nordmannen, men Dortmund ga tidlig utrykk for at de ikke ville gi slipp på deres storscorer. Muligens kunne tyskerne ha latt seg friste dersom det riktige tilbudet tikket inn, men det skjedde ikke før overgangsvinduet stengte 31. august.

Neste sommer skal imidlertid en utkjøpsklausul aktiveres i kontrakten til Haaland, ifølge flere europeiske medier. Den hevdes å ligge på 70 millioner euro.

Haaland og Dortmund møter Besiktas klokken 18.45. Følg kampen i vårt livesenter her!

- Man kan spille med to spisser

På spørsmål om en eventuell Haaland-overgang er lagt på is etter Ronaldos United- retur, svarer Neville konstant nei.

- Jeg tror Manchester United sannsynligvis vil miste Anthony Martial. De vil også miste Juan Mata, og Edinson Cavani vil dra siden de fikk et år ut av han, sier Neville på Sky Sports.

Les også: Onsdagens Premier League-rykter

Dermed mener den tidligere fotballspilleren at det åpner seg rom for nye spillere. Han mener United bør gå for Haaland om han blir tilgjengelig til sommeren.

Men først må de bli enige med den omstridte agenten Mino Raiola, som representerer nordmannen og blant annet United-profil Paul Pogba.

Neville tror heller ikke Cristiano Ronaldo vil hindre en eventuell Haaland-overgang. - Cristiano har spilt med Karim Benzema, Gareth Bale og alle disse Galácticos-signeringene til Real Madrid, sier Neville og legger til:

- Solskjær vil ikke sette Ronaldo på benken, hvorfor skulle han gjort det? Man kan spille med to spisser.

Stor interesse

Chelsea skal angivelig forsøkt å signere den norske stjernespissen denne sommeren, men endte opp med å signere Romelu Lukaku ettersom at Haaland sannsynligvis ikke er tilgjengelig før neste sommer grunnet utkjøpsklausulen i kontrakten.

Om Solskjær og Haaland gjenforenes til sommeren gjenstår å se. Spissen vil neppe gå et overgangsvindu uten andre tilbud. Det er også noe usikkerhet knyttet til hvordan Haaland eventuelt ser på en mulig United-overgang. Den norske spissen har et forhold til både Manchester City og Leeds United etter hans far Alfie Haaland spilte for de to klubbene. Begge lagene er rivaler av Manchester United, men det er usikkert om dette vil påvirke nordmannens klubbvalg i fremtiden.