RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Chelsea-tapene kommer

(foto: scanpix)
Sist oppdatert:
Arsenals Arsene Wenger og Manchester Uniteds Alex Ferguson er sikre på at ligaen ikke er avgjort, og venter bare på Chelsea-nedturen.

Tirsdag kveld er alle de tre topplagene i aksjon, og Wenger og Ferguson gjør det de kan for å legge ekstra press på Jose Mourinho og Chelsea.

- Fra erfaring så vet jeg at mange lag har ledet i januar, men ikke avsluttet sterkt. Fra erfaring vet jeg også at mange lag har ledet serien i januar, men ikke vunnet serien, sier Arsenal-manager Arsene Wenger til engelsk presse.

- Når man leder serien, og alle sier at du allerede har vunnet den - da kan man egentlig bare tape den, fortsetter han.

Wenger er overrasket over at mange tror at Chelsea allerede er mestre, og påpeker lagets flaks i helgas seier mot Liverpool.

Det gjør Ferguson også.

- Chelsea har hatt sin porsjon med flaks. De slapp unna to mulige straffespark mot seg da de møtte Liverpool. Når man leder serien, kan slikt skje. De har heller ikke hatt de skadeproblemene vi og Arsenal har hatt. I en hel sesong så jevner imidlertid sånt seg ut, sier Uniteds manager.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere