*Nettavisen* Sport.

Tror han blir i Larvik

Foto: Kyrre Lien / Scanpix

Karl Erik Bøhn mener det «går veien» i forhold til å signere en ny kontrakt.

17.01.08 12:43

Det avslørte trenerprofilen overfor Nettavisen etter onsdagens seier mot Byåsen.

- Jeg har sagt i alle år at jeg er verdens beste klubb og at jeg har verdens beste jenter, sier Bøhn til Nettavisen og fortsetter:

- Men slike beslutninger er tidsavhengige, så en vet aldri. Det gjenstår fortsatt mange utfordringer her, dersom klubben ønsker meg med videre vel å merke. Akkurat nå ser det vel ut til at det går den veien.

Strykes sportslig
Styret i håndballklubben jobber nå med å sy sammen en sportslig rollefordeling som kan passe suksesstreneren som tok over i 2005.

Og klubben er klar på at Bøhn er mannen de vil ha:

- Vi har hele veien sagt at vi ønsker at han er en del av klubben, og det står vi fortsatt fast ved, sier styreleder Espen Carlsen til Nettavisen.

Han forteller at så fremt styret godkjenner den nye sportslige rollefordelingen på et styremøte i neste uke, vil klubben forhåpentligvis bli enige med Bøhn om en ny avtale.

Har permisjon
Ankepunktet mot å forlenge med vestfoldingene, er trenerens lærerbakgrunn. I løpet av sine tre år i Larvik har Bøhn foreløpig fått permisjon fra arbeidsplassen i Sandefjord. Det, kombinert med et kontraktstilbud fra Øyestad IF Arendal i herrenes 1. divisjon, har gjort valget vrient for hovedpersonen selv.

Han vil derfor ikke åpne helt og fullt for at Larvik blir hans endelige valg.

- Det kan jeg ikke gi noe svar på nå. Jeg kan ikke det. Det er vanskelig, sier han.

- Var det viktig for deg at Larvik vant mot Byåsen?

- Ja, og jeg tror det var viktig for klubben i sin evaluering av meg også. Det blir vel lettere å gi meg ny kontrakt nå, tenker jeg.

- Hvilke utfordringer gjenstår for deg i Larvik?

- Vi må nå enda lenger ute i Europa. I tillegg har vi utfordringer i kø både med tanke på jentenes utvikling og rent sportslige/organisatoriske ting, sier Bøhn.

Lokalt spleiselag
I Arendal sitter tidligere landslagsspiller Preben Vildalen og håndballformann Erik Smedsrud, og håper at nettopp 1. divisjonsklubben skal vinne kampen om 42-åringens signatur.

- Han har virket veldig positiv på de møtene vi har hatt, og har sagt at det er 50/50-sjanse mellom oss og Larvik. Han ønsker ikke å gi oss svar før etter den 20. Januar, og vi har ikke mast på ham heller, sier Smedsrud til Nettavisen.

ØIF Arendal har gitt Bøhn et kontraktsforslag som det er meningen at lokale sponsorer skal ta store deler av regningen for.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.