RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror han rekker fotball-EM

Marcel Desailly, som har slitt med skadeproblemer denne sesongen, sier han vil være tilbake i toppform når fotball-EM braker løs i Portugal til sommeren.

Franskmannen satser alt på å delta i tittelforsvarernes startellever som møter England den 13. juni. Han sier at turneringen vil bli hans siste i mesterskapssammenheng.

Ute av spill
Midtstopperen var ute med skade fra oktober til desember i fjor, og har ikke vært et automatisk førstevalg verken for klubb- eller landslag.

Veteranen har spilt hele 111 kamper med flagget på brystet, og viser til motivasjon og sterk vilje som årsaker til at han ikke vil gå glipp av turneringen.

- Mange har talent, men man må også ha viljen til å være best. Der er det en forskjell, sier forsvarspilleren til Reuters.

Spørsmålet er om dette er tilstrekkelig.

Ikke garantert plass
I vennskapskampen mot Belgia førstkommende onsdag vil Desailly igjen bære kapteinsbindet, men den franske landslagstreneren Jacques Santini har en rekke andre alternativer i midtforsvaret. Hvis Desailly havner på benken under EM, vil han la de andre spillerne få nyte godt av hans erfaring.

- Da forandrer min rolle seg, og min oppgave vil da gå ut på å gi råd til de andre, sier han.

Fotball-EM i Portugal starter 12. juni.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere