RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke folk bryr seg om Ferdinand-vraking

Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
Roy Hodgson mener det viktigste for folk er å se England spille, ikke hvem som spiller.

Gdansk (NTB): Roy Hodgson har fått mye kritikk etter at han utelot Rio Ferdinand fra Englands EM-tropp. Landslagssjefen tar det hele med ro.

- Jeg tror helt ærlig at det er mange mennesker i England som er mer interessert i å se England spille enn å delta i en debatt om hvilke spillere som burde være med eller ikke, sier Hodgson til BBC.

Den tidligere West Bromwich-manageren har vunnet sine to første landskamper, men det er nå alvoret tar til. Skader i forsvaret har gjort det vanskelig å begrunne vrakingen av Ferdinand med sportslige årsaker.

Hodgson bestemte seg tidlig for at Ferdinand og tidligere kaptein John Terry ikke kunne være med i samme EM-tropp. Terry er anklaget for rasisme mot Ferdinands lillebror Anton. Den saken skal for retten etter EM. I takt med skader har kravet om en plass til Rio Ferdinand økt, men Hodgson har vært urokkelig. I stedet hentet han inn Martin Kelly fra gamleklubben Liverpool.

Hodgson beroliget lørdag Rio Ferdinand med at hans karriere på landslaget ikke er over.

- Ferdinand har ingen grunn til å frykte for sin framtid på landslaget. Så lenge han spiller, vil jeg følge med på ham, sier Hodgson til BBC. (©NTB)

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere