Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke folk bryr seg om Ferdinand-vraking

Foto: Simen Lønning/Mediehuset Nettavisen
Sist oppdatert:
Roy Hodgson mener det viktigste for folk er å se England spille, ikke hvem som spiller.

Gdansk (NTB): Roy Hodgson har fått mye kritikk etter at han utelot Rio Ferdinand fra Englands EM-tropp. Landslagssjefen tar det hele med ro.

- Jeg tror helt ærlig at det er mange mennesker i England som er mer interessert i å se England spille enn å delta i en debatt om hvilke spillere som burde være med eller ikke, sier Hodgson til BBC.

Den tidligere West Bromwich-manageren har vunnet sine to første landskamper, men det er nå alvoret tar til. Skader i forsvaret har gjort det vanskelig å begrunne vrakingen av Ferdinand med sportslige årsaker.

Hodgson bestemte seg tidlig for at Ferdinand og tidligere kaptein John Terry ikke kunne være med i samme EM-tropp. Terry er anklaget for rasisme mot Ferdinands lillebror Anton. Den saken skal for retten etter EM. I takt med skader har kravet om en plass til Rio Ferdinand økt, men Hodgson har vært urokkelig. I stedet hentet han inn Martin Kelly fra gamleklubben Liverpool.

Hodgson beroliget lørdag Rio Ferdinand med at hans karriere på landslaget ikke er over.

- Ferdinand har ingen grunn til å frykte for sin framtid på landslaget. Så lenge han spiller, vil jeg følge med på ham, sier Hodgson til BBC. (©NTB)

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!