RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror ikke Liv Grete slutter

Sist oppdatert:
Den mektige sponsorsjefen Jacob Lund har ingen tro på at Liv Grete legger opp for godt etter søndagens løp.

- Liv Grete kommer ikke til å slutte. Hennes lyst til å komme tilbake vil overgå lysten til å slutte. Hun vil ikke orke å sitte hjemme i Hålandsdalen. Poenget er at hun ikke lenger orker å planlegge i fireårs-perioder. Hun kan bare ta ett år om gangen. Det vil gjøre det lettere for henne, forklarer han til Dagsavisen.

Liv Grete Poiree har kunngjort at hun nå legger opp for å prioritere familien. Fellesstarten i Holmenkollen søndag er et endelig punktum.

Jacob Lund er Norges mektigste sponsorsjef som sponsorgeneral i DnB Nor-konsernet. Han har sponsoransvaret i Vital, som er hovedsponsor for skiskytterne. Han har sponsoransvaret i Postbanken som er generalsponsor for Norges Fotballforbund. Han styrer sponsorbiten i Cresco, som er sponsor for langrenn elite både på herre- og damesida. Han har sponsoransvaret i DnB, som er sponsor for Norges Friidrettsforbund. Og han styrer Nordlandsbankens sponsoravtale med Bodø/Glimt.

Han har tidligere sagt at han føler seg spesielt knyttet til skiskyttersporten.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere