RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss
Foto: Erik Johansen / SCANPIX

Tror ikke masing er veien å gå

Sist oppdatert:
Lillestrøms manager Jan Åge Fjørtoft tror ikke det nytter å mase seg til verken Alexander Ødegaard eller Martin Andresen.

Lillestrøm legger ikke skjul på at de drømmer å hente Martin Andresen og Alexander Ødegaard til Åråsen, men har is i magen.

- Jeg tror ikke Branns cupgull vil ha noe å si med tanke på Ødegaards valg. Vi er lovet tilbakemelding fra spillerne og stoler på det. Hvis de ikke kommer tilbake til oss, ja da er løpet kjørt, sier Fjørtoft ifølge Avisenes Nyhetsbyrå.

Mandag sa Jan Åge Fjørtoft til TV 2 Nettavisen Ødegaard og Andresen er høyaktuelle for Åråsen, men han ville ikke si noe om hvordan Lillestrøm skal gå frem for å sikre seg juvelene.

- Vi har dem på listen. Utover det, ønsker jeg ikke å kommentere hvordan vi eventuelt skal klare dette, sa Fjørtoft.

På spillerjakt
Fjørtoft la heller ikke skjul på at han vil styrke Lillestrøms stall før neste sesong.

- Vi leter etter gode spillere. Alle gode spillere er aktuelle for oss, men vi går ikke ut med noen konkrete navn, sa Fjørtoft.

Men røpet likevel ett - med en god porsjon glimt i øyet:

- Vi jobber med å få David Beckham til klubben. Men det vi sliter med, er barnehageplassen til ungene. Og så gjenstår det å se om Victoria vil trives på Romerrike, lo Fjørtoft.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere