Til tross for at Manchester United har fått mange nye spillere inn foran denne sesongen, har mye handlet om en spiller som allerede er i klubben fra før.

Nederlandske Donny van de Beek, hentet for 35 millioner pund fra Ajax i 2020, har nemlig til en viss grad dominert nyhetsbildet etter at overgangsvinduet stengte.

Det har blitt rapportert at United mottok flere bud på spilleren i sommer, men at manager Ole Gunnar Solskjær sa nei fordi han ville beholde 24-åringen.

LES OGSÅ: Schmeichel kritisk til Solskjærs bytter i tapet mot Young Boys

Det har imidlertid blitt lite spilletid på nederlenderen så langt denne sesongen og i tapet mot Young Boys i Champions League, ble han tatt av til pause. Aaron Wan-Bissaka ble utvist etter 35 minutter, noe som førte til at manager Solskjær måtte ta grep tidlig i kampen og van de Beek ble ofret Raphael Varane.

Ince: - Ikke noe Ole kan si

På toppen av dette har også van de Beeks agent vært svært aktiv i media de siste ukene og skapt mye støy rundt sin klient og hans framtid i storklubben.

Nå virker det som mange er enige i at 24-åringens tid i United går mot slutten.

- Han kommer aldri til å slå igjennom i United. Absolutt ikke. Solskjær forsøkte å gjøre spilleren tilfreds ved å la ham komme på banen. Det er alltid tøft å komme inn når du ikke har spilt på en stund, men å bli tatt av til pause, hva sier det oss? Hvilke signal sender det til fansen, sier Paul Ince til The United Stand, ifølge Daily Mail.

LES OGSÅ: Forbauset Klopp om Origi: - Folk ser tydeligvis ikke nok fotball

- Hvilke signal sender det til Donny? Hvis du ikke klarer å spille en hel kamp mot Young Boys, selv om de ble redusert til ti mann, er det på tide å dra, sier Ince.

Solskjær forklarte byttet med at United trengte mer duellstyrke mot sveitsernes kraftspiss, men Ince kjøper ikke nordmannens forklaring på byttet.

- Det er ikke noe Ole kan si som vil overbevise meg om van de Beeks framtid i United. Han trenger å spille fotball, mener den tidligere United-spilleren.

Berbatov: - Det som skjer

Ince sier videre at han ser seks andre midtbanespillere foran nederlenderen i køen om spilletid og tror at 24-åringen ikke blir å finne i United etter denne sesongen.

LES OGSÅ: Da Ronaldo-nyheten sprakk, begynte meldingene å tikke inn hos Norge-profiler: - Det er vanskelig

- De kommer ikke til å få pengene tilbake for ham. Kanskje blir det et lån? Jeg synes synd på ham, fordi han virker som en fin fyr. Det virker som han ønsker å gjøre det bra. Jeg ser for meg at han er ekstremt profesjonell, men da forstår han kanskje selv at det nærmer seg slutten nå, dessverre, sier Ince.

Tidligere Manchester United-spiss Dimitar Berbatov er enig med Ince. Han mener United i utgangspunktet aldri hadde trengt å kjøpe nederlenderen.

- Det fungerer rett og slett ikke for ham i United. Det er synd, men dette er det som skjer om du bruker penger kun for å tilfredsstille fansen, sier Berbatov.

LES OGSÅ: TV 2 brukte retusjert Solskjær-bilde – så tok de feil i unnskyldningen sin

- Det har vært det samme gjennom hele hans tid i klubben. Får han spille, så blir han tatt av. Blir han byttet inn, får han rundt ti minutter. Han har aldri fått sjansen til å etablere seg på laget og vise hva han er god for, mener Berbatov.

De Beek har totalt vært på banen i 38 kamper for Manchester United siden overgangen fra Ajax i fjor sommer og scoret ett mål for klubben.