RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på Felix

Bjørn Garberg er rimeligvis godt forspent med oppsitt når det handler om dobbel V5 på hjemmebanen Leangen mandag kveld. Selv tror Garberg mest på tetglade Spenda Felix.

Her kommer Nettavisens V5-tips til Leangen.

- Jeg håper at Spenda Felix leder hele veien. Riktignok er formen noen uviss etter kort pause, men jeg regner med at han er godt forberedt. Knallrask i uttaket og jeg klemmer til i håp om å komme meg foran direkte. Sprint passer perfekt. Håper å lede fra start til mål, tipser Garberg som vurderer sine øvrige oppsitt/stallhester slik:

9 Hemne Nikken (løp 1) er ikke så verst, men han står vel hardt inne i løpet proposisjonsmessig. Fornøyd med en god premie, kanskje den siste trippelplassen.

9 Maui Flyer (V5A-1) er jevnt bra, men er ikke den som rader opp. Samtidig møter han ingen kanoner her og sporet er interessant. Typisk gardering.

9 Vinter Mezzo (V5A-2) har ypperlige forutsetninger hva spor og distanse angår. Hun må dog kjøres på langt vent – da har hun som regel en fin avslutning å by på. Ikke helt sjanseløs, men hun er ikke spesielt enkel å vinne med.

9 Mama`s Jack (V5A-3) får ikke utnyttet sine fremragende startegenskaper her, men han kan bakfra også. At det handler om sprint skal være til hans fordel. Forsvarer en tidlig strek i et åpent løp.

5 Living Alv (V5A-4/V5B-1) var god før pausen – mot bedre hester enn hva han støter på her. Han skal være godt forberedt og kan sitte tidlig i tet. Mot passende motstand har jeg god tro på en topplassering om formen er intakt.

10 Juni Gull (V5A-5/V5B-2) synes jeg skal ha en prima vinnersjanse. Hun stortrives på distansen og er herdet fra tøffe lag. Først og fremst Salsnes Mentor imot.

3 Mariann (V5B-3) tror jeg det er for tidlig for med tanke på seier. Kun premieaktuell.

10 Royal Guy (V5B-4) satt fast med krefter spart i hardt lag nest sist, mens han ikke hadde sin beste dag sist. Litt uviss form, men han er veldig effektiv med løp på lang vent. Trippelluring.

8 Tanita`s Breed (løp 10) var jeg for hardt med sist, derav galoppen. Selv fra et leit spor tror jeg hun gjør opp om seieren, avrunder Bjørn Garberg.

Kilde: rikstoto.no

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere