RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på poeng mot Arsenal

Sist oppdatert:
ATEN (TV 2 Nettavisen): - Vi står styrket før kampen mot Arsenal, og på Lerkendal kan vi slå alle, sier RBK-trener Ola By Rise før neste Champions League-kamp.

RBK-troppen var fortsatt skuffet da de forberedte hjemreisen til Trondheim onsdag morgen, men samtidig var det mye positivt å ta med seg videre.

- Vi står styrket foran Arsenal-kampen. Prestasjonen vi leverte onsdag, gjør at vi har troen på å gjøre en god prestasjon også mot dem. Alle i Norge vet hva Arsenal står for. Det er et blendende fotball-lag, men på Lerkendal kan vi slå alle. Og vi viste mot Panathinaikos at årets RBK-lag holder god internasjonal klasse, sa By Rise til TV 2 Nettavisen på flyplassen i Aten.

Gjenvunnet stolthet
Etter 1-4 mot Vålerenga i helgen, mente RBK-treneren at trønderne tok med seg gjenvunnet stolthet tilbake til Norge. Til tross for at det ble tap.

- Vi er ikke baktunge, og det var ikke vi som ble reddet av stolpene, tverrligger og en god keeper. Vi prøver og prøver fremover, og til og med på 0-2 satset vi for fullt. Vi kunne fått 0-3, men i stedet får vi fortjent 1-2. Det var viktig, forklarer han.

Slår Rosenborg Arsenal på Lerkendal?
Ja
Blir uavgjort
RBK taper
Bryr meg ikke

Se resultat
- Spillerne kom inn i pausen, og var forbannet over å ligge under. Nå må vi nulle ut, men fortsette å spille fotball på samme måte. Da vil vi få uttelling. Vi fikk litt stolthet igjen av denne prestasjonen, fortsatte By Rise.

Og la til:

- Det er viktig å se bak resultatet i en kamp. Vi kunne kommet ned, og fått et heldig 1-1 etter å ha scoret på kanskje én av to sjanser. Det fikk vi ikke. I stedet spilte vi en god fotballkamp.

Bryr seg ikke om statistikken
At RBK gikk på nok et bortetap i Europa, og at statistikken nå er vond som et langt år - det bekymrer ikke like mye.

- Gammel statistikk hjelper ikke oss som bonus eller som lik i lasta. Gamle Champions League-resultater bryr jeg meg ikke noe om. Det jeg ser på er de fire siste kampene borte. Vi vant borte mot Sheriff, fikk det resultatet vi trengte borte mot Tel Aviv, og fikk ett godt resultat (0-1-tap) borte mot Benfica selv om vi var utenfor sesong. Før det slo vi Røde Stjerne på bortebane. Vi er blitt et bedre bortelag også internasjonalt, fastlår RBK-treneren.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere