RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på seier

Sist oppdatert:
Kristian Malmin har god tro på seier med Lass Fenomen i kveldens V65-5 på Bjerke.

Her finner du Nettavisens tips til kveldens V65-løp.

Kristian Malmin er en velkjørende stallmann som tok hjem championatet for stallansatte på alle østlandsbanene i fjor. 25-åringen har også startet denne sesongen på en fin måte. I kveld sitter han opp bak den klare favoritten Lass Fenomen i V65-5, som er et løp for stallansatte. Hesten tok en flott seier i rikstotoen på Momarken for to og en halv uke siden.

- Han er bøyd opp etter det løpet, og alt ser fint ut. I trening virker han veldig bra, og formen er ikke noe dårligere enn i den siste starten, forteller Kristian Malmin da vi har han på tråden onsdag morgen.

Her kan du registrere deg og spille. Du kan bruke Visa-kortet til å spille med på Nettavisens travmagasin.

- Etter at det kom snø har vi fått flotte treningsforhold, så vi har ingenting å skylde på i så måte. Lass Fenomen er rask fra start, og jeg tror vi kan være tidlig i tet. Det bør være en god vinnersjanse, vurderer Kristian, som også kan fortelle at han har god tro på seier med Prestige November på Biri fredag.

NYHET!Nå kan du spille på trav hos Nettavisen. Det er svært enkelt å levere kupongen, og du kan spille på tre måter:

1. Lyntoto:
Lever en ferdig utfylt Lyntoto-kupong til kveldens løp – uten å registrere deg. Lyntoto-spillet finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin.

2. Eksperttips:
Du kan velge mellom tre spillforslag fra Nettavisens traveksperter. Tipsene finner du oppe til venstre på Nettavisens travmagasin. Deretter klikker du på ett av beløpene og registrerer deg som kunde
. Registrer deg her!


3. Alle spill fra Norsk Rikstoto:
Her kan du registrere deg som kunde hos Nettavisen. Dersom du allerede har konto hos Norsk Rikstoto, kan du bruke samme innlogging på Nettavisens travmagasin.
Registrer deg her!

>> Les mer på Nettavisens travmagasin

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere