*Nettavisen* Sport.

Tror på snarlig Ballack-overgang

Foto: (foto: scanpix)

Michael Ballack kan komme til å skrive under for Chelsea i god tid før sommerens VM-sluttspill i Tyskland.

15.03.06 11:56

Det sier Bayern München-stjernens agent, Michael Becker. Ifølge agenten er Chelsea den eneste klubben som er i konkrete overgangssamtaler med Ballack.

- Overgangsvinduet åpner i mai og VM starter like etter. Jeg tror definitivt at noe kan bli klart før VM starter, sier Becker til BBC Sports.

Flere klubber på banen
Ballacks kontrakt med Bayern München går ut ved sesongslutt. Becker bekrefter at han flere klubber har vist interesse for den tyske landslagsspilleren - blant annet de europeiske gigantene Real Madrid og Inter.

- Det har vært interesse fra andre klubber, men Chelsea er den eneste klubben vi snakker med for øyeblikket. Akkurat nå er vi i ekslusive samtaler med Chelsea, slår han fast.

Chelsea-manager José Mourinho bekreftet mandag denne uken at han neste sesong satser på en drømmeduo bestående av Frank Lampard og Michael Ballack sentralt på midtbanen.

Drømmeduo
- For meg er det bare Frank Lampard som er på samme nivå som Ballack i verden. De to vil utgjøre en drømmeduo, sa Mourinho til Bild.

29 år gamle Ballack skriver trolig under på en fireårsavtale med Chelsea som sikrer ham en lønn på 1,2 millioner kroner i uken i løpet av de nærmeste ukene.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.