RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror på suksess i giroen

Jakob Fuglsang (Leopard-Trek) vinner en etappe i Post Danamrk rundt i 2011.
Jakob Fuglsang (Leopard-Trek) vinner en etappe i Post Danamrk rundt i 2011. Foto: Thomas Sjorup (Ap/Scanpix)
Sist oppdatert:
Jakob Fuglsang mener han kan klatre med de beste i Giro d'Italia.

Jakob Fuglsang kjempet lenge om en topp ti-plassering under årets Vuelta a España. Det endte med en 11. plass, og dansken viste at han kan kjempe mot de beste.

Dansken har Giro d’Italia som sitt største mål neste sesong, og 26-åringen tror på en suksessfull giro.

- Jeg tror at dersom jeg får forberede meg perfekt til Giro d’Italia, noe jeg ikke gjorde til vueltaen, så kan jeg blande meg inn enda høyere i sammendraget enn jeg gjorde i vueltaen, sier Fuglsang til feltet.dk.

Jakob Fuglsang fortsetter på lag med Andy og Fränk Schleck neste sesong, og skal sykle for storlaget RadioShack-Nissan-Trek. Mest sannsynlig blir han lagets kaptein i etapperittet som starter i hans hjemland.

- Jeg skal nok til Italia neste uke, hvor jeg skal snakke med Luca Guercilena som trolig blir hovedsportsdirektøren under giroen. Jeg regner med at vi skal legge en plan for hvordan sesongen skal være til giroen, og hvilke treningsleirer vi skal være med på.

Jakob Fuglsang har hatt en god sesong i år. Han kjørte inn til en strålende 4. plass i Amstel Gold Race, den samme plasseringen fikk han sammenlagt i Sveits rundt og ble nummer 11 og bar ledertrøyen i Vuelta a España.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere