Gå til sidens hovedinnhold

Tror på suksess i giroen

Jakob Fuglsang mener han kan klatre med de beste i Giro d'Italia.

Jakob Fuglsang kjempet lenge om en topp ti-plassering under årets Vuelta a España. Det endte med en 11. plass, og dansken viste at han kan kjempe mot de beste.

Dansken har Giro d’Italia som sitt største mål neste sesong, og 26-åringen tror på en suksessfull giro.

- Jeg tror at dersom jeg får forberede meg perfekt til Giro d’Italia, noe jeg ikke gjorde til vueltaen, så kan jeg blande meg inn enda høyere i sammendraget enn jeg gjorde i vueltaen, sier Fuglsang til feltet.dk.

Jakob Fuglsang fortsetter på lag med Andy og Fränk Schleck neste sesong, og skal sykle for storlaget RadioShack-Nissan-Trek. Mest sannsynlig blir han lagets kaptein i etapperittet som starter i hans hjemland.

- Jeg skal nok til Italia neste uke, hvor jeg skal snakke med Luca Guercilena som trolig blir hovedsportsdirektøren under giroen. Jeg regner med at vi skal legge en plan for hvordan sesongen skal være til giroen, og hvilke treningsleirer vi skal være med på.

Jakob Fuglsang har hatt en god sesong i år. Han kjørte inn til en strålende 4. plass i Amstel Gold Race, den samme plasseringen fikk han sammenlagt i Sveits rundt og ble nummer 11 og bar ledertrøyen i Vuelta a España.

Reklame

Manchester City slår lillebror Manchester United søndag

Kommentarer til denne saken