*Nettavisen* Sport.

Tror på Tottenham i hatkampen

Foto: AP/SCANPIX

Nok et London-derby står for tur, og denne gangen tror vi Tottenham får sin revansje til godkjent odds.

09.01.08 06:55

Resten av dagens kamper og tips

Statistikkguide for håndball, fotball og ishockey

Oppskriftsmessig hjemmeseier
Copa del Rey, første av to kamper i 5. runde. Zaragoza hadde overtaket mot Real Madrid til godt ut i andreomgang søndag, uten at det hjalp på poengfangsten mot den effektive ligalederen. 4-4-1 hjemme i seriespillet. Santander åpnet med seier over Bilbao etter ferien, tap i tre av de fire siste før jul. 2-3-4 på fremmed gress i serien, der sterk hjemmestatistikk holder laget på 7. plass. 1-1 i tilsvarende ligakamp 1. september.

Begge lagene mangler noen faste. Gjestene ser ut til å svekkes mest med begge spissene ute. Zaragoza tradisjonelt sterke på eget gress, og seierslysten blir neppe mindre etter det bitre nederlaget i helgen. 1,85 på vertene brukes.

Juniorlaget i aksjon
Første kamp i Ligacupens semifinale, retur om to uker. Arsenal vant 2-1 i tilsvarende ligakamp nylig. Da ble vinnermålet scoret like før slutt, og like etter Keane hadde misset straffe for bortelaget. Wenger bruker som vanlig nesten utelukkende unge spillere i denne turneringen. Det holdt til finaletap i fjor, etter seier mot samme motstander i semifinalen.

Tottenham har skuffet med tap for Villa og 2-2 mot Reading den siste uken. Klart bedre etter Ramos overtok, uten at det er noe topplag som jakter sin første seier mot Arsenal på 21 forsøk. Huddlestone og Zokora er ikke med. I tillegg mangler det fortsatt flere i forsvaret, der Kaboul er usikker etter sist kamp. Defoe er på vei vekk fra klubben.

1-1 og 2-2 i fjorårets semifinaler. Tottenham fortjente seieren mest i ligaoppgjøret, og møter her et annet og på papiret lang svakere lag. Vi fristes av borteseier til over tre ganger innsatsen, men nøyer oss med 1,62 for UB.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.