*Nettavisen* Sport.

Tror RBK scorer i Hellas

Trond Sollied er under press foran sin første hjemmekamp med publikum på tribunen når Olympiakos møter Rosenborg tirsdag.

12.09.05 20:28

ATEN (TV 2 Nettavisen): - Rosenborg scorer mål i hver eneste kamp, også på bortebane. I forrige kamp mot Viking var de uheldige som tapte. Dessuten er det en stor fordel for Rosenborg å møte oss nå, poengterte Trond Sollied under en pressekonferanse mandag.

Tirsdag kveld får han sin ilddåp som Olympiakos-trener. I serien har laget så langt spilt for tomme tribuner på hjemmebane, på grunn av mange uheldige episoder med publikum i fjor. Nå er de sulteforet, og krever seier mot Rosenborg. For ryktene om den norske storhetens fall har også nådd Hellas.

Gresk presse ville vite om Sollied frykter enkeltspillere.

- Jeg er ikke redd for noen, men jeg har stor respekt for mange, parerte Sollied, og fortsatte:

- Jeg tror det kan være en befrielse for Rosenborg-spillerne å slippe å måtte prestere. Dette er et pusterom for dem. Så her blir det ikke snakk om noen undervurdering.

Taktikken ville Sollied ikke røpe. Ikke engang hvilke 20 spillere som er med i troppen fikk media vite dagen før dagen.

- Jeg har forskjellige planer, så får vi se hvilken plan jeg velger. Jeg skal tenke på det i kveld og fram mot kampen i morgen.

- Er det en katastrofe hvis Olympiakos taper?

- I gruppen er det 18 poeng å kjempe for, og alle poengene er like viktig. Men om vi taper i morgen, har vi fortsatt 15 poeng å kjempe for.

TV 2 Nettavisen følger Olympiakos - Rosenborg direkte fra klokken 20.45 tirsdag.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag