RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tror Skjelbred og Sapara selges

Foto: Gorm Kallestad (Scanpix)
Sist oppdatert:
Rune Bratseth spår at store navn forsvinner fra Lerkendal i sommer.

Rosenborg har ikke tapt en eneste seriekamp i år, og topper tabellen etter 12 kamper. Men også over Lerkendal henger det mørke skyer når det gjelder økonomien.

Dermed er det duket for sommersalg av spillere når overgangsvinduet åpner.

- Jeg tror vi skal og må selge. Økonomien tilsier det. Jeg tror at to spillere forsvinner – i hvert fall, sier tidligere sportsdirektør Rune Bratseth.

Nyhet: Spill Lotto og Tipping på mobilen

Mange attraktive
Bratseth jobber nå som fotballekspert for Viasat, Adresssa-TV og Rosenborgs egen TV-kanal. Det er i et program på RBK TV Bratseth drister seg til å spå sommerens spillerlogistikk.

- Jeg tror Sappi (Marek Sapara) får sjansen til å gå, etter at han ble stoppet i vinter. Per tror jeg forsvinner. Og det er klart at hvis det kommer bud på (Alexander) Tettey og (Anthony) Annan i tillegg, som det fort kan gjøre, er det en utfordring for klubben å vite hvem som skal få lov og hvem som ikke skal få lov å gå, sier Bratseth – som understreker at han ikke lenger har inngående kjennskap til kjøp og salg i Rosenborg.

- Takler å miste et par
Bratseth er imidlertid langt fra sikker på at de riktige budene kommer.

- Det er ikke flust opp med kroner ute heller, så det blir spennende å se om det er noen aktører i det hele tatt. Det blir et spennende overgangsvindu på mange måter, men vi som er Rosenborg-supportere må være forberedt på at vi møter høstsesongen uten noen av våre beste, fastslår den gamle sportsdirektøren.

Uansett mener han Rosenborg kommer til å fortsette å vinne fotballkamper.

- Det tror jeg. Vi takler det å miste et par spillere. Det er mulig det må kompletteres noget, men vi har en meget sterk stall. Og som sagt, vi trenger pengene, så det må selges.

Sapara skadet
Lørdag får Rosenborg besøk av Strømsgodset på Lerkendal. Innen den tid forsvinner ingen, men trener Erik Hamrén må likevel klare seg uten viktige brikker.

Marek Sapara er blitt skadet på landslagssamling, og spiller ikke. Det gjør heller ikke Mikael Lustig, som er opptatt med U21-EM for Sverige.

Derimot kan Steffen Iversen, som meldte forfall til landskampene mot Makedonia og Nederland, bli klar, ifølge RBK.no.

PS. Ifølge TV 2 har Rosenborg avslått et bud på Alexander Tettey fra spanske Almería. Budet skal ha vært på 18 millioner kroner.

Sjekk siste fotballnytt her!
Sjekk siste sportsnytt her!

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

sterke meninger

Nettavisen vil gjerne vite hva du mener om denne saken, og ønsker en frisk debatt i våre kommentarfelt. Vær saklig og respektfull. Les mer om Nettavisens debattregler her.

Gunnar Stavrum
sjefredaktør

comments powered by Disqus

Våre bloggere