Gå til sidens hovedinnhold

Tror Tevez blir i City

Men Roberto Mancini vil ikke svare på om han beholder kapteinsbindet.

Mens Arsenal mister kaptein Cesc Fabregas til Barcelona, ser Manchester City ut til å beholde kaptein Carlos Tevez.

Selv om også Tevez har bedt om å få dra i sommer, fordi han misliker å bo så langt unna barna sine.

En overgang til Corinthians ble diskutert, men strandet. Nå tror manager Roberto Mancini at Tevez blir værende i Manchester.

- Det er to uker igjen av overgangsvinduet. Jeg tror det blir vanskelig for ham å dra. Jeg vet ikke om han vil bli, men for øyeblikket er det ingen lag som har meldt interesse for ham, sier Mancini ifølge Sky Sports.

Samtidig sier italieneren at det er lite trolig at Tevez får spille i serieåpningen mot Swansea. Argentineren mangler treningsgrunnlag og er mer aktuell for andre serierunde. Det gjenstår å se om dette i så tilfelle blir med eller uten kapteinsbind rundt armen.

- For øyeblikket er ikke dette så viktig. Det viktige er at Carlos er her og trener med laget. Senere vil vi ta en beslutning om dette, sier Mancini.

Manchester City kobles til Samir Nasri, som Arsenal helst ikke vil selge, men neppe klarer å holde på. Franskmannen ønsker seg vekk og Wenger uttalte torsdag at han regner med en rask avklaring.

- Jeg kjenner ikke til situasjonen akkurat nå, men Premier League starter for vår del på mandag og vi har ikke komplettert laget ennå. Jeg håper at vi kan få til dette veldig raskt, for vi trenger spillere, sier Mancini.

Manchester City har i skrivende stund 36 spillere i stallen.

PS.Vi legger ved en bonuslenke til City-supporter og VG-veteranen Knut Espen Svegaardens skråblikk før sesongstart. Det er latterlig bra.

HTML EMBED
Reklame

Dette påskeegget er nesten for godt til å være sant

Kommentarer til denne saken