*Nettavisen* Sport.

Trøstet Arason etter tabbemål

- Jeg har aldri gjort en sånn tabbe før, sa en fortvilet Arni Gautur Arason etter 0-2-tapet for Rosenborg. Foto: Terje Sørgjerd (TV 2 Nettavisen)

Både Klanen og Kjetil Rekdal trøstet ulykkesfuglen Arni Gautur Arason etter det utrolige baklengsmålet mot Rosenborg.

23.10.05 22:39

ULLEVAAL STADION (TV 2 Nettavisen) / VÅLERENGA – ROSENBORG 0-2: Det utrolige tabbemålet kom etter 15 jevnspilte minutter. Thomas Holm spilte ballen tilbake til egen keeper, Arni Gautur Arason, og Frode Johnsen spurtet fram for å stresse islendingen.

Ballen spratt over foten til Arason og trillet inn i det åpne målet, mens Arason skjøt hull i luften. Vålerengas kamp for seriegull fikk en stygg knekk.

Sang for Arason
- Jeg prøvde å klarere, men ballen spratt over beinet. Det så sikkert utrolig dumt ut, sa Arni Gautur Arason til TV 2 Nettavisen etter kampen.

Islendingen stod med rak rygg og forklarte tålmodig på de samme spørsmålene om det samme målet om og om igjen. Tabbemålet ble nok enklere å takle av at Klanen umiddelbart sang 30-åringens navn for å støtte den populære keeperen.

- Klanen skjønner heldigvis at alle kan gjøre feil. Dessverre skjedde det i en viktig kamp, konstaterte den tidligere rosenborgkeeperen, som fikk moralsk støtte av lagkameratene i pausen.

Arason-mål i Skien?
Også Rekdal støttet keeperen sin etter det skuffende tapet.

- Det er ingen som gjør sånt med vilje. Arni har reddet mange poeng for oss denne sesongen, sa Rekdal til TV 2 Nettavisen.

Så lanserte Vålerenga-treneren et forslag for hvordan Arason kan rette opp fadesen:

- Han får komme opp på en corner i Skien og score det avgjørende målet.

Større mål
Et slikt baklengsmål som mot Rosenborg søndag gjør naturligvis ekstra vondt for et lag som selv sliter med å score. Oslolaget står med null mål i sine fem siste seriekamper. Den forrige scoringen kom for 7 timer og 42 minutter siden.

- Det er selvfølgelig frustrerende. Førsteomgang ble veldig preget av baklengsmålet. Vi begynte kampen nervøst og usikkert, men i andreomgang var vi periodevis gode, oppsummerte Rekdal.

- Vi får begynne å trene med større mål, la han til med et skjevt glis.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.

Annonsebilag