*Nettavisen* Sport.

Trude kan få bank

Foto: Hesteguiden.com

Seiersvante Hæve Alma og Trude Kleveland blir store favoritter i V64-2 på Bergsåker fredag, men kommer ikke til dekket bord.

01.07.14 13:16

Denne artikkelen er tillrettelagt av Kurt Leirvåg, tips og spilleforslag er utarbeidet av Nettavisens svenske ekspert Patrik Fernlund.

Under en meget vanskelig V64-omgang på Åby torsdag kveld (781 591 kr for seks rette) leverte Patrik strålende tips. 25-oddseren 10 Quiz Lavec var markert på tre hester og andrevalget 5 Alfayette Aggerup bankerspilt på de to minste forslagene. Det ga i det minste fem ganger fire rette på det aller minste V64-forslaget (innl.pris 180 kr) og 630 kr tilbake.

Riktig godt nyttår fra oss i Sportspillredaksjonen og i særdeleshet fra Håkon Einar Hansen og Kurt Rune Leirvåg som har båret lasset i travredaksjonen i et fantastisk år for Nettavisen/Sportspill.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Med lanseringen av Eksperten har Nettavisen satt en gedigen rekord for salg av hestespill i 2013 og fra og med 2. januar øker vi satsingen ytterligere. Fra den dagen ankommer Frode Gjesdal Nettavisens travredaksjon og Gjesdal har solid erfaring. Han kommer fra stillingen som tipsansvarlig i Norges ledende fagblad for trav og galoppsport (Trav og Galoppnytt) og de senere årene har Gjesdal vært tipsansvarlig i TGN. Gjesdal har en utsøkt penn og samtidig solid erfaring.

Klikk her for å spille Nettavisens andelslag på Eksperten

I Sverige har vi som kjent hentet inn Patrik Fernlund som vår travekspert på alt som gjelder svenske løp og i Danmark har Nettavisen skrevet kontrakt med meget dyktige Carsten Rabjerg for hele 2014. Og så må vi selvsagt ikke glemme våre eminente galoppeksperter Birger Christensen og Morten Olsen som har levert kanontips gjennom hele 2013 og avsluttet med å spille inn ca 300 000 kroner på de to siste V4-omgangene på Täby galoppbane. Vi tør påstå at ingen tipsleverandører i Norge er i nærheten av denne lagoppstillingen og vi kan love alle våre trofaste lesere at vi skal stå på hver eneste dag i 2014 for å servere best mulig service og tips.

Innleveringsfrister Bergsåker fredag
V65 kl 19.08
DD kl. 20.36

Bergsåker har regien for kveldens V64-kjøring fra Sverige, mens V65-løpene her hjemme er flyttet fra Biri til Bjerke grunnet håpløse baneforholde på Biri. På Bergsåker finner Patrik sin spik i V64-5/DD-1.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Vurderinger av Patrik Fernlund:

Dagens spik:
4 Aaron Boko (V64-5/DD-1) har gått från klarhet till klarhet. Har nu ett fint läge igen, och bör hitta till ledning igen om inte Robert Bergh vill bråka och svara. Tränar fint hemma på gården och ses med toppchans.

PS. Husk at du får hele gevinsten selv dersom du kjøper en av ekspertkupongene i spillboksen under

HTML EMBED

Dagens luring:
1 Åkre Glöd (V64-2) har en gudabenådad ryttare i form av Linda S Hedström som i mina ögon är den bästa som finns i Sverige. Gjorde det bra bakom Höstbouffe senast, och nu när Linda lärt känna hästen så kanske den kan hålla undan för favoriten Häve Alma

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.