RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer ledelsen med juling

Sist oppdatert:
Christian Vieri er rasende på klubbledelsen i Inter, og advarer dem mot å selge Hernan Crespo til Chelsea.

Chelsea ønsker å kjøpe Hernan Crespo fra Inter, og skal ifølge BBC ha økt sitt første bud på 153 millioner til 210 millioner. Klubbene skal være i forhandlinger om en overgang for den argentinske stjernespissen.

Crespo scoret ni mål i Champions League forrige sesong, og var svært delaktig i at Inter kom til semifinalen. Men opprinnelig ville Chelsea ha Christian Vieri.

Det sa Inter imidlertid blankt nei til.

- Mangler ambisjoner

Kanskje burde de ikke gjort det. Vieri er nå fly forbannet på ledelsen i klubben. Ikke fordi de ikke vil selge ham, men fordi de kanskje selger Crespo.

- Hva driver jeg med her? Blir jeg i Inter for en ny andre-, tredje- eller fjerdeplass? spør Vieri i fredagens Gazzetta dello Sport.

- I stedet for å forsterke laget, svekker vi det. Inter solgte Ronaldo og kjøpte i stedet Crespo, og nå selger de ham. Det er bedre å selge meg, ærlig talt, en gang for alle, raser han.

- Visse mennesker i styret bør holde seg langt unna meg! Hvis jeg mister kontrollen i fem minutter kan jeg komme til å nagle dem til veggen, truer Vieri.

Hernan Crespo vil foreløpig ikke kommentere overgangen. Argentineren har kontrakt med Inter fram til 2006. Han ble toppscorer i Serie med 24 mål for Lazio sesongen 2000/01.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere

Mest lest