Gå til sidens hovedinnhold

Truer Liverpool-spillerne

- Tåler dere ikke ansvaret - dra et annet sted eller råtne på reservelaget, sier Liverpool-manager Gerrard Houllier til spillerne. Hva mener du om Liverpool-spillerne?

I helga braker Liverpool sammen med Newcastle. Begge lagene er et hav bak Arsenal, Chelsea og Manchester United, men kjemper en viktig kamp for 4. plassen i ligaen som sikrer Champions League-kvalifisering neste sesong.

- Prester, eller råtn!
Etter 2-3-tapet mot Bolton i ligacupen, rasler Houllier med sablene.

- Spillerne må vite at de har et ansvar. Et ansvar som bare menn kan leve med. Klarer man ikke å leve med det presset, får man dra eller råtne på reservelaget. På flere områder er vi ikke profesjonelle nok, sier Houllier før lørdagens kamp.

Han lot Steven Gerrard, Harry Kewell, Sami Hyypiä, Dietmar Hamann, Chris Kirkland og Florent Sinama-Pongolle hvile fra start mot Bolton, og fikk svi for det. Flere av disse er tilbake mot Newcastle.

- Seks kjemper om 4. plassen
Newcastle-manager Bobby Robson er uansett ikke sikker på at kampen om 4. plassen i serien bare står mellom hans lag og Liverpool.

- Charlton gjør det veldig bra. Fulham er også med. Jeg tror det er seks lag som kjemper om 4. plassen, sier han.

- Vi har ikke startet så veldig bra, men jeg er sikker på at vi klarer Champions League-plassen, sier Liverpools Sami Hyypiä.

Hvordan tror du det går med Liverpool og Newcastle? Klarer de den omtalte 4. plassen? Eller bedre? Si din mening i kommentarfeltet under.

Reklame

Nå: Gjør et kupp på alt du trenger til løpeturen

Kommentarer til denne saken