Truer med å sette ut Saha

Foto: EPA/Scanpix

Selv om han scoret igjen lørdag, truer en irritert Fulham-manager Chris Coleman med å sette Louis Saha (25) på benken.

10.01.04 19:30

FULHAM - EVERTON 2-1: Saha, som åpenlyst har sagt at han er desperat etter å signere for Manchester United, begynner å irritere Coleman grenseløst med sytingen. Mot Everton scoret han sitt 13. ligamål, men snart kan det bli verken Fulham eller United for franskmannen.

Men derimot reservelagsspill.

Selges ikke

- Hvis misnøyen begynner å vises på banen, setter jeg ham ut med en gang. Det betyr ikke at vi selger ham, bare at han må finne seg i reservelagsspill. Vi har både Barry Hayles og Facundo Sava på benken som er ivrige etter å spille, og de venter bare på den rette anledningen, sier Coleman til The Mirror.

- Jeg håper ikke at det skjer, for Saha i form er en toppscorer du kan stole på, sa Coleman videre.

Nytt bud

United har lagt inn et siste bud på 110 millioner kroner for Saha, og legger nå press på Fulham for å selge sin misfornøyde spiss.

- Det er Fulham som har offentliggjort alt rundt budet vårt, vi har gjort alt etter reglene. Nå håper vi Fulham enten selger eller setter punktum for denne affæren, sier United-manager Alex Ferguson til The Mirror.

Strålte

Selv om Coleman og Saha ikke snakker sammen lenger, var stjernespissen i toppform mot Everton lørdag. Sammen med midtbanespiller Steed Malbranque skapte han sjanse på sjanse, og like før pause gjorde Saha 1-0 fra straffemerket etter at Malbranque ble lagt i bakken av Everton-backen Gary Naysmith.

Senere gjorde Malbranque 2-0, og selv om Everton satt inn superreserven Wayne Rooney klarte de kun å redusere ved Kevin Kilbane helt på tampen. Fulham er dermed oppe på en imponerende 6. plass.

HTML EMBED

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.