Gå til nye Nettavisen

Lyst til å se den nye Nettavisen?

RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Truer med sparken etter gjengvoldtekten

Sist oppdatert:
Fotball-stjernene som er mistenkt for gjengvoldtekt av en 17-årig jente i London sist helg, er blitt beordret til å samarbeide med politiet av klubbens styreformann.

Premier League-stjernene er truet med sparken fra klubben, hvis de ikke hjelper til i politiets etterforskning og avgir DNA-prøver frivillig.

Styreformannen har også gitt klar beskjed om at dersom det viser seg at noen har vært innblandet i saken, vil de få sparken og bli utestengt fra fotball på livstid, skriver Daily Mirror.

Tordentale
Avisen avslører verken klubb eller hvilke spillere det dreier seg om. Men klubbens styreformann skal ha holdt en tordentale på 20 minutter i forbindelse med en av klubbens treninger. Da truet samtidig manageren seg å trekke seg.

- Det ble gjort soleklart at klubben kom til å følge alle pålegg som politiet måtte komme med. I tillegg ble alle spillerne beordret om ikke å diskutere saken på mobil eller via e-mail, skriver Daily Mirror.

Tyst
Avisen skriver videre at det var dødsstille blant spillerne da styreformannen fastslo at kontrakten til den eller de spillerne ville opphøre med umiddelbar virkning, hvis det skulle bevises at de var innblandet.

Klubben ville også holde tilbake spillernes lisens, som igjen vil bety at de ikke vil kunne spille fotball for noen klubber.

Vil du delta i debatten?
Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt. Her kan du enkelt bidra med din mening
(tjeneste under utvikling).

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen Sport her og få flere ferske sportsnyheter i feeden din!