*Nettavisen* Sport.

Truer spillerne med svart magi

Lyn-spillerne fikk klar beskjed fra de nye trenerne på årets første samling. Lever akseptable testresultater eller vær forberedt på straffereaksjoner fra en trener med inngående kjennskap til svart magi.

Lyn har hatt treningskultur som ett bedriftslag - Nå skal vi bli ett elitelag, er den klare beskjeden fra Oslo-klubbens nye sjefer til spillerne.

- Treningskulturen i Lyn, og kanskje også i deler av norsk toppfotball, har ikke imponert meg veldig, sier den ferske Tippeliga-treneren Espen Olavsen til TV 2.

Positive spillere

Spillerne liker klubbens nye knallharde linje. Fjorårets vikarierende trener er positiv til hardkjøret.

- Det er i hvert fall en vesentlig forskjell fra de siste årene jeg har vært her Lyn, og det er til det positive, så det er bra, sier Tommy Berntsen

Rituelle avstraffelse

Mandag og tirsdag gjennomtestes Lyn-spillerne. De som ikke har forbedret fysikken siden forrige test blir pålagt straffetrening alene. Bak speilet har dessuten treneren kraftigere ris på lur.

- Jeg har et hovedfag på hekseriritualer i Afrika, hvor jeg jobbet med to heksedoktorer i ett års tid. Jeg har stor kompetanse på dette med offerritualer og rituelle avstraffelser, så vi skal nok få sving på gruppen, ler den nye Lyn-sjefen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.