*Nettavisen* Sport.

«Truet» Ivers med sykkeltrening

Foto: Cornelius Poppe/Scanpix

Steffen Iversen kommer nok ikke skadet hjem fra landslagskamp på en stund.

14.02.07 12:59

LA MANGA (Nettavisen): Steffen Iversen dukket opp på La Manga med et bein som han selv beskrev som en ballong etter landskampen mot Kroatia.

- Vi ble litt skremte og så for oss at han ikke kunne trene de to ukene på La Manga, sier Rosenborg-trener Knut Tørum til Nettavisen.

RBK-ledelsen tok kontakt med landslaget for å få svar på hvorfor en halvskadet Iversen spilte de siste 25 minuttene av kampen mot Kroatia.

- Legen vår har snakket med landslagslegen. Saken er ute av verden for oss. Heldigvis så skaden mye verre ut enn den var fordi beinet hadde hovnet opp av flyturene. Hevelsen forsvant dagen etter at vi kom ned, og Steffen er kampklar mot Brann i kveld, sier Tørum, som også hadde en prat med Steffen om skaden.

- Steffen er en gladgutt som er mye mer glad i å spille fotball enn å trene styrke og kondisjon. Han måtte sitte på sykkelen i treningsstudioet en time første trening her nede. «Det er det kjedeligste jeg noensinne har gjort», sa Steffen. Da truet jeg han med at han måtte sitte to timer på sykkelen neste gang han spiller halvskadet, ler Tørum.

Landslagssjef Åge Hareide var onsdag formiddag på treningene til Brann, Vålerenga og Rosenborg etter å ha ankommet La Manga tirsdag kveld.

Han mener diskusjonen rundt Iversens skade er en storm i et vannglass.

- Dette er en mediaskapt sak. Et «no case», sier Hareide til Nettavisen.

Nettavisen ønsker en åpen og levende debatt.

Her kan du enkelt bidra med din mening.