Lørdag og søndag tar Premier League fri for å få unna 3. runde i FA-cupen.

Lørdagens kamper starter med Arsenal-Leeds klokka 13.45, og avsluttes med Stevenage-Newcastle 18.30.

Klokka 16 møtes imidlertid Steve Bruce og Paul Ince. De to tidligere Manchester United-spillerne er nå managere for henholdsvis Sunderland og Notts County, og før kampen avslørte Bruce litt av det som foregikk på Manchester Uniteds treningsanlegg på 90-tallet.

For mens de fleste nok er redde for å legge seg ut med Ferguson, så var Ince laget av litt annet materiale. Da Ferguson vraket Ince fikk nemlig sistnevnte nok.

- Vi så det alle sammen, sier Bruce til Daily Mail.

- Ince var vel bare 21 eller 22 år gammel, og da han ble vraket tok han med seg et luftgevær inn for å skyte manageren. Jeg tror Ferguson må ha skreket noe til ham for å provosere ham så mye, fortsetter Sunderland-manageren.

- Det var selvsagt ikke på alvor, men han banket på Fergusons dør, stakk geværet inn døra og sa: «Du bør ikke klage mer på meg, og du bør ta meg ut på laget lørdag». Jeg tror aldri Ferguson har blitt angrepet med gevær før, humret Bruce.

For oss nordmenn er nok Blackburns hjemmekamp mot QPR den mest spennende lørdag. Der er det nemlig duket for Morten Gamst Pedersen mot Petter Vaagan Moen. Samtidig spiller de fleste topplagene søndag. Da er det nemlig Manchester United-Liverpool, Tottenham-Charlton, Chelsea-Ipswich og Leicester-Manchester City.

HTML EMBED