RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tørum: - Jeg knakk sammen

(FOTO: Gorm Kallestad/Scanpix)
Sist oppdatert:
Rett etter sjokkseieren mot Valencia satt Knut Tørum og gråt for seg selv.

Den nylig avgåtte RBK-treneren møtte fredag i studio til NRK-programmet Grosvold. Der fortalte han i enda mer detalj nøyaktig hva som skjedde etter at han ledet Rosenborg til den sensasjonelle seieren mot et av Europas beste lag.

Les også: - Spillerne ville fjerne Tørum

Fortsatt i kjelleren
Da Tørum kom inn i studio til bildene fra pressekonferansen hvor han brast i gråt, presset tårene på igjen – i NRKs studio.

- Jeg ville egentlig ikke se det igjen. Følelsesmessig er jeg fortsatt i kjelleren, sa han i et intervju med Anne Grosvold.

- Jeg tok farvel med jobben i alles påsyn. Jeg sa farvel til alle menneskene jeg var glad i. Sånt påvirker en sliten stril. Det var tøft der og da. Det begynner å gå bedre, men sitter i ennå.

- Var du overrasket over reaksjonen din?

- Det kom ikke som noe sjokk. Såpass godt kjenner jeg meg selv. Men det kom sterkere og tidligere i seansen enn jeg hadde sett for meg. Men det var godt å ta litt luft, sa han smilende.

- Tomt
De tøffeste timene hadde han rett etter at dommeren blåste av onsdagens kamp.

- Jeg fikk jo vite om dette tirsdag kveld. Onsdagen hadde jeg derfor et slags tunnelfokus. Alt annet enn å få spillerne til å prestere ble prellet vekk. Spillerne visste ingenting. Men når kampen var over og man kom ut av den tunnelen

- Da var det tomt.

- Da gikk jeg inn i trenergarderoben, i den innerste av to avlukker som er der. Så gjemte jeg meg i det innerste avlukker. Så knakk jeg.

- Så du satt der og gråt alene?

- Ja. Sånn omtrent. Det kom to til og holdt rundt meg.

Det har imidlertid ikke kun vært gråt de siste par dagene.

- Jeg har nesten ikke vært hjemme etter at det skjedde. Når jeg så var hjemme i fem minutter for å pakke for å reise hit til Oslo, så kom nabogutten over med en pakke twist, sa takk for jobben og lykke til videre. All støtten hjelper veldig, sier han rørt.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere