RING: 02060 E-POST: 02060@nettavisen.no
Ønsker du å sende video eller andre dokumenter? Benytt 02060@nettavisen.no
Kontakt oss

Tørum: - Sapara er best

Foto: Kallestad, Gorm/Scanpix
Sist oppdatert:
Marek Sapara startet igjen sentralt på Rosenborgs midtbane. Nå ligger slovaken best an i kampen om trønderens nøkkelrolle.

LA MANGA (Nettavisen): ROSENBORG – LILLESTRØM 3-2 : Marek Sapara tok Rosenborg med storm i sin indreløperrolle i fjor. Nå kan han komme til å gjøre det samme – sentralt på midtbanen. Tidligere har RBK-trener Knut Tørum brukt Vidar Riseth i den sentrale midtbanerollen, men den tiden kan over.

- Akkurat nå er Marek i føringen, innrømmer Tørum.

- Selv om Vidar aldri har spilt seg ut, er det Sapara som er best for øyeblikket.

Manglet tempo
Og med all mulig respekt for Vidar Riseth og hans erfaring, Marek Saparas overblikk og pasningskvaliteter kan være det Rosenborg har behov for bakerst i midtbanerekka. Får Rosenborg større fart på kula, kan det bli et særdeles hyggelig år for supportere med forkjærlighet for hår under nesa.

Men:

Mot Lillestrøm lyktes Rosenborg imidlertid bare delvis med å få fart på kula, overgangene satt dårlig og ballen ble trillet for mye. De to første målene kom ved et godt stykke arbeid av Roar Strand, ispedd ditto svakt forsvarsspill av Lillestrøm, mens det tredje kom etter en utsøkt stikkpasning fra Michael Jamtfall til Steffen Iversen, som hadde en enkel jobb med å trille inn 3-2 og en sjelden vinterseier for Rosenborg.

- Deilig med seier igjen, vi spiller bra og har god kontroll på kampen, sier Knut Tørum til Nettavisen.

- Sapara var god i mange situasjoner, og Roar Strand scorer to gode mål. Holder han på slik, kan han gjerne bli med oss i mange situasjoner til, flirer RBK-treneren.

Nordlie: - Personlige feil ødela
Tom Nordlie var heller ikke misfornøyd med sitt lags innsats, tapet til tross.

- En jevn kamp, hvor tre personlige feil i forsvaret koster oss dyrt.

Men å høre om at det var akkurat det samme problemet som Lillestrøm slet med i fjorårssesongen, ville LSK-treneren ikke.

- Vi har kun sluppet inn et mål i de øvrige treningskampene i år, minner Nordlie om.

Mest sett siste uken

Lik Nettavisen her og få flere ferske nyheter og friske meninger!

Våre bloggere